Jeg er ny

Er du ny i Follokirken og vil henge deg på? Eller er du på let etter menighet? Du er hjertelig velkommen til å komme innom og se hvordan du liker det. Vi ønsker å ta imot deg på en måte som gjør at du føler deg hjemme. Vår filosofi er at det skal være enkelt for deg som ny å komme i relasjoner med andre, samtidig som du selv bestemmer tempoet. Nedenfor finner du noen tips:

Bli med på jentenes eller guttas kveld

En fin måte å bli litt mer kjent med de andre i fellesskapet på er å melde seg på jentenes eller guttas kveld. Det er en sosial samling hvor man kan knytte relasjoner på en annen arena enn gudstjenesten. Se kalenderen vår for neste samling.

LIFE-gruppe

LIFE-gruppene er et glimrende sted for å knytte nye vennskap. Tanken bak smågruppene er å samles i mindre fellesskap i hjemmene til hverandre for å dele hverdagen, livet med Gud, snakke og be sammen.

Connectsamlinger

Med jevne mellomrom kjører vi connectsamlinger for nye. Der snakker vi om vår historie, visjon og tanker om veien videre. Her er det rom for å stille spørsmål og ta opp temaer man lurer på.

Bli med i et søndagsteam

Ved å bli med i et søndagsteam kan du bli bedre kjent med andre i fellesskapet, få brukt dine gaver, og være med på å forme den gudstjenesten du selv ønsker å invitere til.

Nyhetsbrev og RSS feed

Nyhetsbrevet er en god måte å holde deg orientert om hva som skjer. Bruk utfyllingsskjemaet på nettsiden vår for å melde deg på nyhetsbrevet. Du kan også abonnere på kalenderen vår ved å trykke på abonnér over kalenderen til høyre på forsiden. Den vil da legge seg inn i din private kalender; f.eks Outlook eller Gmail.

Sosiale medier

Følg oss på facebook, instagram eller twitter. Du vil da motta oppdateringer på hva som skjer uten å måtte sjekke nettsiden for all informasjon.