Verden for Kristus

Smittevern

Vi tar smittevern på alvor og følger retningslinjene fra regjeringen. Her finner du våre viktigste smittevernstiltak.

Vi har fire grunnpilarer for å redusere risiko for smitte på våre arrangementer. Her finner du hvordan vi anvender disse og hvordan du kan hjelpe oss med å gjøre Follokirken til en så smittefri arena som mulig.

 

1) Syke persone skal ikke delta på arrangement

Har du symptomer på luftveisinnfeksjoner ber vi deg om å holde deg hjemme. Det samme gjelder om du er i karantene eller isolasjon.

 

Utvikler du sykdom innen to dager etter at du deltok på et arrangement hos oss ber vi deg om å melde fra til oss i tillegg til helsevesenet. 

 

Vi er pålagt å kunne bistå kommunen med smittesporing dersom det blir nødvendig. Derfor blir alle registrert med kontaktopplysninger ved ankomst. Disse oppbevares på en forsvarlig måte og slettes etter 10 dager. Det kreves ikke påmelding til våre arrangementer. 

 

2) God hygiene

Vi legger til rett for god håndhygiene ved blant annet hånddesinfeksjonsmiddel ved inngang. 

 

3) God avstand

Det legges til rette for minst en meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand. Du vil ved ankomst bli geleidet til en sitteplass inne i lokalet slik at vi opprettholder tilstrekkelig avstand mellom husstandene. Alle blir også geleidet ut av lokalet etter at arrangementet er ferdig for å unngå kø. Vi ber da alle om å trekke helt ut av lokalet og ikke bli stående i gangen. 

 

4) Minst mulig felles bruk og berøring av inventar og utstyr 

Det blir ikke servert kirkekaffe inne i forsamlingslokalet, men vi oppfordrer til å ta meg egen kirkekaffe og bli igjen i Waldemarhøyparken rett ved menighetshuset i etterkant av gudstjenestene.  

  • Publisert
Til toppen