Semesterstart!

Vi gleder oss til å ta imot både nye og "gamle" når høstsemesteret starter denne måneden! Her kan du lese litt om oss og hva som skjer denne høsten!

Vi starter semesteret med en åpningsgudstjeneste for alle generasjoner den 19 august. Videre feirer vi gudstjeneste annenhver søndag og noen ganger litt oftere utover høsten. Det er alltid spennende å møte nye mennesker ved inngangen til et nytt semester, og vi gleder oss til å ta imot dere som kommer for første gang!

Vi ønsker at menighet skal være familie, og at det ikke bare handler om å treffes på søndager. Derfor har vi også i tillegg til gudstjenestene flere arenaer i ukedagene hvor vi kan bygge fellesskap med andre og hverandre. Er du ny i området og på let etter menighet ønsker vi å ta godt imot deg og inkludere deg eller dere i fellesskapet både menneskelig og åndelig.

Dette er noe av det som skjer i ukedagene:

Vi samles LIFE-grupper både i Ski, på Langhus, Vinterbro og på Greverud. Vi samles også til bønn og lovsang én gang i måneden. I tillegg starter vi opp språkkafé annenhver tirsdag for innvandrere som trenger språktrening. Barnekoret Ski Soul Children fortsetter også å samles tirsdager på menighetshuset. På fredager og lørdager har vi opplegg for tweens og ungdom. Se mer info om alt dette i vår kalender, på nettsiden eller sosiale medier.

I løpet av semesteret vil vi blant annet også arrangere skogstur, guttas og jentenes kveld, høstbasar, connectsamling og konsert med Seven-jentene.

Velkommen til oss!