Samlivskurs

Fra januar til mars 2019 arrangerer Follokirken og misjonskirken Follow kurset 7 kvelder om å være 2.

Follokirken og Misjonskirken Follow har gleden av å invitere til samlivskurset 7 kvelder om å være 2. Det er basert på "Ekteskapsboka" av Nicky og Sila Lee, som har høstet anerkjennelse og gode tilbakemeldinger verden over. Kurset bygger på kristne verdier – men man trenger ingen kunnskap om kristen tro for å ha fullt utbytte av kurset.

Kurset vil bli gjennomført fra januar til mars 2019, og vil veksle mellom å være på Ski Menighetshus i Ski sentrum og Østlikollen grendehus på Greverud.

Kurskveldene er bygd opp som en helhet bestående av:

• Et godt måltid mat (arrangert som en date hvor man sitter parvis)
• Livsnær og ærlig undervisning
• Oppgaver som hvert par løser sammen

Pris per par er 1500 kroner, inkludert mat og materiell. Påmelding eller spørsmål om mer informasjon kan rettes til Liv Tone og Andreas Barbøl på epost post follokirken.no eller telefon 97767072. Dersom man trykker "skal" på dette arrangementet vil vi også ta kontakt, dersom påmelding ikke er gjort på annen måte. Vi har begrenset antall plasser.

Temaene for de 7 kveldene er:

• Å bygge et sterkt fundament
• Kunsten å kommunisere
• Konflikthåndtering
• Tilgivelsens betydning
• Forholdet til foreldre og svigerforeldre
• Et godt sexliv
• Kjærligheten i praksis

Det vil være 4 ulike par som underviser og deler av sine erfaringer.

Mellom kurskveldene får deltakerne mulighet til å gjøre noen hjemmeoppgaver. Disse oppgavene vil styrke den gode prosessen som kurset setter i gang.

Kurset inkluderer ingen gruppesamtaler.