RunAid 2018

Søndag 6 mai kl 1300 er det duket for RunAid 2018 i Waldemarhøyparken i Ski! Ta med familie og venner og bli med! Meld deg gjerne på via vårt facebookarrangent!

6 mai er det duket for RunAid 2018, som er et mosjonsløp til inntekt for et godt formål. I tillegg blir det en dag for hele familien i parken med hoppeslott, musikk, salg av vafler m.m. Det er Follokirken i Ski som arrangerer dette for 4. år på rad. Tegn deg gjerne på forhånd via vårt facebookarrangement.

Målet er å ha det gøy, samtidig som vi samler inn mest mulig penger til et prosjekt for bedre ernæring, helsetjenester og et tilbud for psykisk syke i Indonesia!

Vi skal samle inn penger gjennom å få med oss flest mulig til å løpe eller gå en runde i Waldermarhøyparken langs med Kirkeveien i Ski.

Program:
1300-1330: Felles oppvarming, utdeling av startnummer og registrering for deltakere som ikke har forhåndsregistrert seg.
1330: Startsskuddet går!
1400: Løpet avsluttes, og det er salg av vafler, boller, kaker og kaffe. Det blir musikk og lek i parken.

Her er noen av måtene du kan bidra på:

1. Skaff deg så mange sponsorer som mulig og gjør en avtale med hver enkelt om en sum du får per runde du løper. Løypa er på 500 meter, og vi løper i en halvtime. Still gjerne i t-skjorte eller lignende med sponsorlogo.

2. Møt opp til start og betal en egendefinert startavgift med vipps, kort eller kontanter på stedet.

3. Gi din gave direkte via nettbank, til kontonr. 1602.03.01027. Merk innbetalingen med "RunAid Follo 2018".

4. Ta med deg familie, naboer, venner og bekjente og møt opp som tilskuer. Kjøp rikelig med vafler, boller og kaker.

De som ønsker å bidra oppfordres til å fylle ut dette skjemaet enten i forkant av løpet eller på selve dagen:

Det er mulig både å ta dette som en skikkelig treningsøkt, eller gjøre litt moro ut av det og kle seg ut i kostyme. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Her kan du lese mer om prosjektet vi samler inn til.

En ekstra takk til Kjellern Fritidssenter, Meny Ski Storsenter, Gmax m.fl. som støtter arrangementet!