Verden for Kristus

Hils på vår nye menighetsutvikler!

Vi har gleden av å presentere Marta Lodden Furnes som vår nye menighetsutvikler! Hun er ansatt i 60% stilling og vil starte opp 1. oktober.

Marta er opprinnelig fra Stavanger, og har bodd i Ski siden 2018. Hun er gift med Andreas Furnes, og mor til Lydia på ett år. Hun har jobbet som tannpleier de siste årene, men opplever at det nå kjennes riktig med en forandring. Hun stortrives både i byen og Follokirken!

 

– Menighetsutvikler i kirka mi var derfor en perfekt mulighet. Jeg er glad i Follokirken og ønsker at det skal være en plass for andre som det var for oss når vi kom hit: et åpent, kjærlig og inkluderende hjem. Jeg håper også at folk kan komme dit og kjenne på at livet med Jesus er verdt å leve og at vi sammen kan hjelpe hverandre med det, forteller hun. 

 

I tillegg til tannpleierutdanningen har Marta bred erfaring og kompetanse innen kristent arbeid, både som frivillig og ansatt. Tidligere har Marta gått ett år på Bibelskolen Fjellhaug. Hun har også gjennomført enkeltstudier i bibelfag, sjelesorg og diakoni, misjonsvitenskap, og kristent ungdomsarbeid i et apologetisk perspektiv på henholdsvis Fjellhaug Internasjonale Høgskole og NLA Høgskolen. 

 

Hun har i tillegg vært ansatt som miljøarbeider på Sygna videregående skole, og som prosjektleder for Sommertreff Drottningborg i flere år. For tiden er hun ansatt som administrasjonskonsulent i NLM kvinnenettverk, som hun vil kombinere med stillingen i Follokirken. 

 

Marta vil ha ansvar for å følge opp de ulike sidene av arbeidet i Follokirken. Vi gleder oss til å ha Marta ennå mer involvert i utviklingen av menigheten vår! Vær med å be for henne og familien.  

  • Publisert
Til toppen