Verden for Kristus

Fellesskap 20

Velkommen til en helg full av inspirasjon, undervisning, utfordringer og ny motivasjon!!

I år blir Fellesskapskonferansen større og bedre enn den noen gang har vært, proppfull med dyktige seminarholdere! Sjekk denne lenken for mer info om program, seminarer og påmelding.

Fellesskap 20 er konferansen for alle som har en tjeneste i våre små og store fellesskap. Kanskje du er med i søndagsskolearbeid, driver ungdomsklubb, leder møter eller sitter i et styre. Kanskje du organiserer, gjør praktiske oppgaver eller noe helt annet. Kanskje du bor på bygda, kanskje du bor i byen, kanskje er du 16, 43 eller 79. Uansett er du hjertelig velkommen! Meld deg på og ta gjerne med flere fra ditt fellesskap.

Hvorfor Fellesskap 20?
- For at Jesus skal bli synlig i alt vi gjør.
- For vekst i fellesskap.
- For å utruste deg til tjeneste.

Hvordan?
Det blir en helg full av inspirasjon, undervisning, utfordringer og motivasjon til tjenesten vi står i.

Vi samles to ganger til nettverksgrupper ut i fra den tjenesten du har i fellesskapet. Her blir det god tid til samtaler og deling. Det blir nettverk for: Barne- og familiearbeid, tenåringsarbeid, studentarbeid, forkynnelse/teologi, sjelesorg i fellesskapet, sang, musikk og lovsangsledelse, bønn, flerkulturelt og forsamlingsledelse.

Det blir flere fellessamlinger (sessions) der vi vil lovsynge sammen og få undervisning, lytte til refleksjoner og intervjuer om ulike tema. I tillegg blir det mulighet for å velge to seminarer, og det er gode muligheter for samtaler over en kopp kaffe i pausene.

  • Publisert
Til toppen