Er du vår nye pastor eller menighetsutvikler?

Vi søker ny pastor eller menighetsutvikler med mulighet for tiltredelse fra 1. august.

Follokirken er nå ute etter ny pastor eller menighetsutvikler i fast stilling 60-100 %. Stillingen defineres i utgangspunktet som 60 %. 100 % stilling forutsetter kombinasjon med annen tilgjengelig stilling i NLM.

Vi søker en pastor/menighetsutvikler som kan ha et særlig fokus på å bygge relasjoner i menigheten og med nærmiljøet vårt. Follokirken ønsker å være en misjonal menighet og søker derfor en medarbeider og leder som vil bidra til å utruste oss som misjonalt fellesskap, gjennom å dele evangeliet og å vise kristen omsorg i byen og nabolaget.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

• Forkynnelse, undervisning og menighetsledelse
  • Strategi- og utviklingsarbeid for alle generasjoner
  • Veiledning og sjelesorg
  • Inspirere til NLMs misjonsarbeid i forsamlingen og i området

Ønskede kvalifikasjoner:

• Utdanning innen menighet, ledelse eller teologi og relevant erfaring. Søkere med annen relevant utdanning og/eller erfaring vil bli vurdert.
  • Lederegenskaper, formidlingsevne og gaver til å utruste mennesker.
  • Evne til strategisk tenkning og ferdigheter i relasjonsbygging.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Arbeidssted vil være Ski. Kvelds- og helgearbeid må regnes med.

Vi forutsetter at søker bekjenner den kristne tro og kan identifisere seg med NLM sitt formål og verdier i samsvar med «Verdidokument – Grunnlagsdokument for ansettelse i Norsk Luthersk Misjonssamband».

Vi kan tilby

• Meningsfulle og varierte oppgaver og godt arbeidsmiljø.
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom kurs og veiledning i NLM.
  • Arbeidsfellesskap i Follokirken og i NLM region øst
  • Lønn og arbeidsvilkår etter NLMs lønnsregulativ.

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen eller mer informasjon? Kontakt styreleder Jarleif Gaustad (tlf. 91514582) eller regionleder Ernst Jan Halsne ehalsne nlm.no /90186447.