Bli med på godhetsdagene i august!

Torsdag 26. - lørdag 28.august arrangerer menighetene som står bak "Sammen for Follo" noen "godhetsdager" for å spre litt godhet i hverdagen.

Dette initiativet skjer som et resultat av at vi som menigheter kommer nærmere hverandre og vi synes det er flott at vi kan vise at vi kan stå sammen som kristne i Follo.

I fjor spredde vi mye glede og godhet til noen som trengte det ekstra og vi som var med på dugnaden hadde det kjempegøy! I år ser koronasituasjonen ut til å være litt mer stabil enn i fjor, så la oss i år spre masse godhet rundt i Follo! Vi håper og tror det blir minst like gøy i år!

Vi har god dialog med frivilligsentralene i Ski og Oppegård og de vil gi oss flere oppdrag, bl.a. hagearbeid, bortkjøring av avfall, maling, snekring og annet forefallende arbeid i hjemmet. Det vil også være andre kanaler vi får inn oppdrag på. Kanskje du har tips til noen vi kan hjelpe? Ta gjerne kontakt!

For å kunne planlegge best mulig, ønsker vi å få en oversikt over hvor mange som har lyst og mulighet til å bidra nå i august. Man kan bidra med et par timer eller hele dager - all hjelp er verdifull! På nettsiden www.godhet.no finnes påmeldingsskjema - la deg inspirere!

Vi ønsker å starte dagene med et kick-off i Ski nye kirke torsdag kl 1700-1830. Da blir det middag og drikke og litt informasjon om de ulike prosjektene. Fint om flest mulig har mulighet til å delta på dette, kryss av om du vil delta. Har du allergier e.l. er det fint om du kommentarer dette så vi kan tilpasse maten etter dine behov.

Ha en fortsatt velsignet sommer og så gleder vi oss til å treffe deg i slutten av august!

Med vennlig hilsen planleggingskomiteen,

Unni Merethe Weydahl Langen, DnK Ski/Kråkstad