Bli med på godhetsdagen!

Lørdag 20.august arrangerer menighetene som står bak "Sammen for Follo" noen "godhetsdagen" for å spre litt godhet i hverdagen.

Dette initiativet skjer som et resultat av at vi som menigheter kommer nærmere hverandre og vi synes det er flott at vi kan vise at vi kan stå sammen som kristne i Follo.

I år, Frivillighetens år, skal vi stå på stand i Vestråtparken i Ski 20.august kl.12-18 på Frivilligfestivalen som kommunen arrangerere. Kom innom for en prat!

Vi skal også bistå Solborg bo- og aktivitetssenter med hagearbeid. Det er andre prosjekter også hvis det blir mange påmeldte. Meld din interesse for dugnad til Marta Lodden Furnes (mfurnes nlm.no / 90887147).

Ha en fortsatt velsignet sommer og så gleder vi oss til å treffe deg i slutten av august!

Med vennlig hilsen planleggingskomiteen,

Unni Merethe Weydahl Langen, DnK Ski/Kråkstad