Verden for Kristus

Avlyst: Fellesskap 20

Arrangement

fra

Fredag 17. april 2020
til
Søndag 19. april 2020

Sted

Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Lagre i kalender

I år blir Fellesskapskonferansen større og bedre enn den noen gang har vært, proppfull med dyktige seminarholdere! Sjekk denne lenken for mer info om program og seminarer: https://www.nlm.no/bidra-i-arbeidet/tjeneste/fellesskap-20/forside/

Fellesskap 20 er konferansen for alle som har en tjeneste i våre små og store fellesskap i NLM. Kanskje du er med i søndagsskolearbeid, driver ungdomsklubb, leder møter eller sitter i styre. Kanskje du organiserer, gjør praktiske oppgaver eller noe helt annet. Kanskje du bor på bygda, kanskje du bor i byen, kanskje er du 16, 43 eller 79. Uansett er du hjertelig velkommen! Meld deg på og ta gjerne med flere fra ditt fellesskap.

Hvorfor Fellesskap 20?
- For at Jesus skal bli synlig i alt vi gjør.
- For vekst i fellesskap.
- For å utruste deg til tjeneste.

Hvordan?
Det blir en helg full av inspirasjon, undervisning, utfordringer og motivasjon til tjenesten vi står i.

Vi samles to ganger til nettverksgrupper ut i fra den tjenesten du har i fellesskapet. Her blir det godt tid til samtaler og deling. Det blir nettverk for: Barne- og familiearbeid, tenåringsarbeid, studentarbeid, forkynnelse/teologi, sjelesorg i fellesskapet, sang,musikk og lovsangsledelse, bønn, flerkulturelt og forsamlingsledelse.

Det blir flere fellessamlinger (sessions) der vi vil lovsynge sammen og få undervisning, lytte til refleksjoner og intervjuer om ulike tema. I tillegg blir det mulighet for å velge to seminar, og det er gode muligheter for viktige samtaler over en kopp kaffe i pausene.
Til toppen