Verden for Kristus

Kalender for Follokirken

Abonner på kalenderen så den synkroniseres med mobilen din | Se veiledning her...

August

Søndag 22. august
kl. 11:00

Åpningsgudstjeneste med dåp

Velkommen til et nytt semester i Follokirken! Vi gleder oss til å møte deg! Det blir tale av Tore Bjørsvik, dåp, lovsang og søndagsskole. Kirkekaffe og sosialt i parken etter gudstjenesten. Vel møtt!
Torsdag 26. august
 –

Godhetsdagene

Etter stor suksess med godhetsdagene i 2020, gjentar vi dette også i år. Sett av dagene torsdag 26. - lørdag 28.august. Da vil vi vise godhet for noen som trenger en ekstra hånd. Det blir nok også i år hagearbeid, bortkjøring av søppel, maling, handl
Søndag 29. august
kl. 12:00

Tur til Stuene

Velkommen til en sosial tur til Stuene! Vi møtes på parkeringsplassen i starten av veien inn mot Stuene kl 12:00. Ved spørsmål om vei, ta kontakt med Andreas på telefon 97767072. Ta med egen mat og drikke. Spesielt velkommen til nye! Ta med en venn!
Mandag 30. august
kl. 18:00

Språkkafé / Language café

Trenger du å trene på å snakke norsk? Bli bedre gjennom å snakke med andre! Velkommen innom vår språkkafé for hyggelig sosialt fellesskap, kaffe, te og litt å spise. Dette er også en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker i lokalmiljøet! E

September

Søndag 5. september
kl. 11:00

Gudstjeneste med bønn for konfirmanter

Velkommen til gudstjeneste med ungdommelig preg! Vi ungdomsleder Andreas Furnes taler, det blir lovsang, forbønn for våre konfirmanter og søndagsskole. Kirkekaffe og sosialt i parken etter gudstjenesten. Vel møtt!
Til toppen